söndag 9 mars 2008

Lydnads- och agilityträning på SSBK

Vi var iväg och tränade lite lydnad och agility på Stockholms södra BK idag tillsammans med Elin, Daisy, Helena och Qinsi. Vädret var verkligen URTRIST och planerna var minst sagt leriga...

Tilda och jag körde lite kort fritt följ. Hon höll koncentrationen relativt bra men tyckte inte att hon, som är en liten prinsessa, skulle behöva klampa runt där det var som mest lerigt... Men jag förstår henne, på vissa ställen var det så att fötterna "sögs fast" om man stod still några sekunder.

Efter detta körde vi rutan ett par gånger, inte så mycket att säga men farten var inte direkt den bästa - detta skyller vi åter igen på det inte helt mysiga underlaget. Idag klarade Tildisen dock att köra två olika rutor, först den ena för att direkt därefter rikta in och springa in i nästa (detta var något hon hade svårt med förra söndagen då jag och Helena tränade tillsammans på Botkyrka BK).

Vi gick därefter ner på den, om möjligt ännu lerigare agilityplanen och tränade lite slalom samt hopp. Svårt att orka 12-pinnars slalom - ett hinder vi kommer få lägga mycket tid på nu i vår. Hoppträningen blev det inte så mycket av, varken jag eller lillisen vågade riktigt ta i pga. mycket stora halkrisker...

Ett par bilder på tjejerna som njuter av att vara inne och slippa regnet:
Tilda är frusen efter timmarna ute i regnet och njuter av att vara inbäddad i handduken.
Celine ligger och sover i soffan och är mycket nöjd med att hon fick vara i bilen när vi tränade, hon tyckte morgonens 45 minuter ute i regnet räckte mer än väl.

Inga kommentarer: